Božićni pokloni-Strelitzia

By DostavaCvijeca
In Božićne dekoracije
stu. 16th, 2021
0 Comments
395 Views

 
…Nedostaje vam ideja za darove voljenim osobama u božićno vrijeme…Podijelit ćemo ovdje par ideja koje vam možda budu inspiracija..
Ukoliko želite uistinu razveseliti, prije odabira poklona razmislite na trenutak o osobi kojoj poklanjate o njenim afinitetima, željama, potrebama..
U ovim vremenima lijepo je pokloniti i neki koristan poklon ukoliko će se osoba njime oraspoložiti i učiniti nešto za sebe. Ovakvi pokloni su najčešće korisni osobama koje misle više na druge nego na sebe. Ne bi bilo loše da joj poklonite neki poklon bon u spa centru, kozmetičkom, frizerskom salonu- da se malo opusti i počasti uživanjem, tako ćete joj pokazati da vam je stalo do nje i mislite na nju.
Neki od prijedloga ovisno o interesu: ulaznice za kino, kazalište (počastite se zajedničkim izlaskom), dobra knjiga, album, okvir za fotografiju, planer, dobro vino a o nekom voucheru za putovanje da ne govorimo 🙂 Svako poklanjanje prenosi emociju, neka glavni ukras u pakiranju bude ljubav koju želite podijeliti jer je to jedino istinski smisao darivanja..
“Svaki poklon od prijatelja je želja za sreću”( R.Bach)..
Na slikama su neki od unikatnih poklončića s dušom koje možete pronaći u našoj galeriji i još puunooo drugih 🙂
Veselimo se vašem posjetu
kontaktirajte nas na strelitziast@gmail.com
tel/ 021 549 127
ili odaberite nešto s našeg weba @dostavacvijeca.com

facebook comments: