Cvjetni aranžmani za jahte

By DostavaCvijeca
In Aranžmani za jahte
kol. 18th, 2022
0 Comments
973 Views

Postoji li nešto poput savršenog buketa cvijeća ili posebnog aranžmana za jahte? Mi mislimo da postoji!

Kada je u pitanju uređenje vaše jahte, svaki manji detalj dizajna je bitan. Uostalom, kakva je korist od tako prestižne investicije kada dekor nije savršeno u skladu s vašim stilom i ukusom?

yacht-flower-arrangement

S luksuzom i udobnošću u srcu industrije jahti, svaki najmanji detalj predstavlja priliku za uživanje u eleganciji i stilu. Izvanredni interijeri i gurmanska kuhinja, vrhunski završni detalji, poput svježeg cvijeća, daju život i stvaraju šarmantan ambijent dok ste na brodu. Uz sve to, kako odabrati pravo cvijeće za svoju jahtu?

yacht_flower_arrangements

Pridržavanje savjeta profesionalaca uvijek će pomoći u postizanju savršenih rezultata za jahtu, ali, s tako velikim izborom cvijeća dostupnog diljem svijeta, početnicima doista može biti teško odabrati i složiti savršeni buket.

yacht-flower-arrangement

Bilo da se slažete sa “veće cvijeće je bolje” ili preferirate pristup “manje je više”, svaki pojedini naglasak unutar interijera vaše jahte trebao bi pričati priču o potpunom odmoru, luksuzu i profinjenosti; u konačnici služi kao vaša oaza bivanja.

yacht-flowers

Za zabave i događaje, cvijeće također može pomoći u ilustriranju tema i dodavanju osjećaja kao da ste u kazalištu. Cvijeće za jahte svakodnevno se dostavlja na odredišta diljem svijeta. Dostupno je mnoštvo vrsta i stilova cvijeća, od tradicionalnih dizajnova s lokalnim cvijećem do egzotičnih aranžmana, koji obuhvaćaju čarobni niz boja i tekstura. Općenito, naši klijenti naginju ka organskom cvijeću.

yacht-flowers-collage

Stil i atmosfera jahte je polazna točka iz koje nastaju cvjetni aranžmani. Cvjećari surađuju sa odgovornima na jahti kako bi razgovarali o potrebama, proračunu i preferencijama klijenta te, ako je primjenjivo, o prirodi događaja ili proslave.

yacht-flowers

I tu na scenu stupaju naši prekrasni cvjetni aranžmani po narudžbi. S više od 25 godina iskustva u industriji cvijeća, izdvajamo dosta vremena kako bismo temeljito razumjeli vaše zahtjeve i kreirali savršeno personalizirane aranžmane.

yacht-flowers

yacht-flowers

Od ideje do isporuke, radimo za vas kako bismo osigurali da vaša jahta bude ukrašena savršenim cvjetnim aranžmanima kako zaslužuje.

Trebate cvjetni aranžman za jahtu? Jednostavno nas kontaktirajte putem e-pošte info@dostavacvijeca.com i zajedno ćemo razgovarati o vašim idejama, zahtjevima i nedoumicama.

yacht-flowers

 

 

facebook comments: